Over ons

Wie zijn wij

Welkom! Wij zijn Domburg Bodegraven. Wij zijn actief in het aannemerswerk en de interieurbouw voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij staan voor het realiseren van uiteenlopende interieurs en ruimtes in verschillende segmenten. Samen met u zoeken we naar de optimale oplossing voor in uw situatie. Dankzij onze moderne productie-faciliteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor innovatie ideeën op het gebied van ontwerp en concept design kunt u ook bij ons terecht. Met al deze faciliteiten en ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u voorzien in al uw behoeften op het gebied van interieur. Of het nu om een verbouwing, badkamer, keuken, maatwerk of een volledig turn-key project gaat, wij zorgen ervoor dat uw wensen op professionele en unieke wijze bij u worden aangeleverd.

Geschiedenis

In 1974 is Gebroeders Domburg gestart als specialist in de bouw en interieurbouw. Vier broers met allemaal evenveel passie voor het vak. Na vele projecten te hebben uitgevoerd en in de jaren een sterk bedrijf te hebben opgebouwd was het in 2008 tijd voor Peter Domburg om het bedrijf over te nemen. En met succes! De werkzaamheden zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid en heeft Domburg Bodegraven een mooie naam opgebouwd op het gebied van aannemerswerk en interieurbouw. Met een sterk projectgerichte aanpak en grote diversiteit aan machinale mogelijkheden blijft het bedrijf groeien en zich ontwikkelen.

Ons team

Bij Domburg Bodegraven ontmoet u naast de directie een team van ruim 30 bouw/interieur medewerkers, ontwerpers, administratief medewerkers en werkvoorbereiders.  Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Door samenwerking, aansturing, vakmanschap en goede werkomstandigheden kan ons team met plezier en uiterste precisie gehoor geven aan al uw wensen. Wij hopen u te kunnen inspireren.